rondje atlantische oceaan

Gastenboek

Bijna halverwege!

Bernd 04-01-2015
Zo, dit is de derde keer dat ik een verhaal aan het tikken ben. Moest even twee keer ingrijpen bij de kids en als de ipad op stby springt dan ben ik alles weer kwijt : )

Al bijna halverwege! Ik kan me voostellen dat jullie doorde vermoeidheid niet zo euforisch zijn maar als ik even google earth bekijk dan zijn jullie al wel een goed eind onderweg! Allemaal op windenergie, hoe koel is dat! Een paar dagen goed weer en minder wind zou fijn en verdiend zijn. Maar de tweede helft zal hoop ik makkelijker gaan, wanneer jullie de palmbomen en Pina Colada's ruiken zal het al en stuk fijner gaan worden. Nog even volhouden maar ; ) wat een genot als jullie dadelijk de haven binnen varen!!!

Hoe gaat het met de energievoorziening? Moeten jullie iedere dag een half uurtje motoren om de batterijen op te laden? Alles op de pilot of zijn jullie steeds druk met sturen en de zeilen trimmen? Het gaat ondertussen wel walvissentijd worden, of hebben jullie die al gezien?

Hier gaat alles zn gangetje. De kids hebben alle 4 van hun spaargeld een ipad mini gekocht en het lijkt nu dus een soort amusementshal in huize Roelink. Morgen weer aan het werk. We zijn de vakantie weer aardig doorgekomen met zwemmen, schaatsen fam bezoeken etc. Ik zou niet met jullie willen ruilen, piewiep.

Steef ik weet wel wat een trog is, daar eet ik iedere dag uit. Ik ga m nu eeven afspoelen en een bakkie koffie doen. Het is zondagochtend...de laatste loodjes.
Ik zou zeggen; recht zo die gaat, houdt de grootcircel goed in de gaten ( zal snacht wel moeilijk te zien zijn...) dikke kussen van de Roelinkjes!!

Oversteek

Bernd 04-01-2015

Happy new year!

Renee en Philip 04-01-2015
Hee Stefan en Marjolein, gelukkig nieuw jaar, op bijzondere wijze gevierd! Succes met de rest van jullie oversteek! Bij mij was de zeeziekste na een week en zeer heftige squall voorbij, dus hoop dat jullie er dan ook snel van verlost zullen zijn! Even doorzetten probeer de ongemakken te negeren en te genieten van deze ervaring. De carieb is geweldig en ik hoop dat we elkaar nog treffen in de carieb. Lieve groeten van ons!

verhalen

mam 03-01-2015
Wat mooi om jullie verhalen me ee te beleven. Heerlijk dat dat vanaf de wal kan, ik hou namelijk alles binnen. Liefs mam.

Mooie dag

Martin 03-01-2015
Hey luitjes, dat klinkt als een mooie dag.
Ik denk dat Sale zo'n visje wel kan waarderen niet? En Dorade mjammie ;-)
Hopelijk morgen weer zo'n mooie dag.
Enjoy!

Veel voorspoed in 2015

Martin 02-01-2015
Hey Steef en Marjolein,

Heel veel geluk en voorspoed van ons allen. Hopelijk zitten jullie snel in een steady passaatwind. Wel zo fijn voor het leven aan boord. Gisteren met Dien nieuwjaarsduik gedaan in Callantsoog. Wind ZW 6 en koud. Maar goed, we zijn weer gelouterd.
We wensen jullie een rustige oversteek en succes met de opdrachten.

Liefs,
Martin, Dineke en Maarten

Happy 2015

Suus 01-01-2015
Goede morgen! (4.50 NL tijd)
De aller beste wensen voor het nieuwe jaar maar vooral een goede en veilige reis verder. Wat een bijzonder jaar hebben jullie achter de rug en gaan jullie tegemoet. Wat fijn dat ik daar een stukje deel vanuit heb mogen maken. Dat was wel 1 van mijn hoogte punten uit 2014.
Ruben vond het vuurwerk heel erg gaaf. We hebben hem wakker gemaakt om 23.30. Tessa hebben we laten slapen omdat die het helemaal niks vond.

Doei doei. Groetjes Suus

Kerst

Jan en Corry 26-12-2014
Wat een fantastische reis! Geniet steeds van jullie verhalen en foto's.

Vanuit een koud Delft alle goeds voor 2015!

Merry special X-mas!

Anke 25-12-2014
Een fijne, gezellige, speciale kerst in zwemkleding! Jaloersmakend!

MERRY X-MAS

Suzan 25-12-2014
Wat een leuke, vrolijke kerstfoto!
MERRY X-MAS
<< 503 | 504 | 505 | 506 | 507 >>