rondje atlantische oceaan

Gastenboek

Re:Hoi hoi

suzan 23-07-2014
hoi sis, het volgende verhaal komt er hopelijk vandaag weer aan! wij liggen nu in plymuth ons aan het voorbereiden voor de oversteek naar spanje!! super spannend. onze eerste keer zolang op zee (met de zeilboot). Tessa is ook zo'n leuk kind (net als Ruben). xxx

ben ik weer.

Suzan 23-07-2014
Dit is denk ik de best manier om je te bereiken :-)
Mooi hoor alle verhalen. Bedankt voor jullie kaartje. Die hebben we vandaag gekregen. Gaan jullie trouwens via de Canarische eilanden? Zoja welk eiland en wanneer is de verwachting daar te zijn? Wij willen namelijk ook met het gezin die kant op.

Dikke kus.

Re:ben ik weer.

Canarische eilanden 25-07-2014
Hoi Suzan,

De planning is wel om naar de Canarische eilanden te gaan. De exacte planning is nog niet duidelijk, maar wij zullen daar ergens in oktober zijn. Beetje vaag, maar hangt af van de wind :)! Waarschijnlijk bezoeken we meerdere eilanden dus die planning kunnen wij weer aanpassen aan jullie reisschema. Zou leuk zijn om jullie te zien, maar het beste is om gewoon je eigen planning te maken en het niet van ons te laten afhangen. Wij kijken dan wel of we dat kunnen laten samenvallen.

groeten,

Stephan

Padde, Hajo en Harmen...

Riccardo 20-07-2014
En nu ook Stephan... Interessante reis maak je man; vind het leuk om te volgen. Je schrijft zeker niet beroerder dan Niels!

cheers!

Re:Padde, Hajo en Harmen...

Goed boek 25-07-2014
Grappig, 1 van de (kleine) redenen om naar de marine te gaan was dat boek. Ik hoop wel dat onze reis iets beter afloopt! Alles goed met jou schrijfstuk? Je onderwerp leek mij erg interessant. Hier gaat alles goed! Laatste preps voor de oversteek naar Spanje, spannend maar wel gaaf.
Hou je haaks in Breda tussen al dat landmachtgeweld :).
Groeten,

Stephan

Zuid Engeland

Paul 19-07-2014
Hey, luitjes, mooi om al de verhalen te volgen. Je schrijft geregeld ( nu nog ) over een gebied waar wij veel herinneringen hebben liggen.
Maar de reis en de tijd gaat verder, mocht je nou iets meer om de west gaan, een tip is zeker Bridport.
Ook een idylisch plekkie waar veel van die fantastische typisch engelse series zijn opgenomen.
Hoe dan ook enjoy, en blijf gezond.
Gegroet vanuit de VC,
Ps, ook de groeten van de havenmeester KMJC, haha

Re:Zuid Engeland

Zuid Engeland 25-07-2014
Hoi Paul,

Je hebt gelijk: Zuid Engeland is erg mooi (zeker met mooi weer). Ik had al wel wat plekken gezien met de baas, maar waarschijnlijk nooit verder gekomen dan de Pub en een rugbywedstrijd. Bridport moeten we doen op de terugreis. We zijn net uit Plymouth en gaan nu naar Falmouth. Hoe gaat het met de havenmeester(es)? Niet te streng voor die arme zeilers, het is een hard bestaan op zee. Ik weet er nu alles van!

Groeten,

Stephan en Marjolein

Mooi

Martin 18-07-2014
Luitjes, het avontuur begon niet met het uitvaren maar direct na jullie besluit om dit te gaan doen. Elke dag is zo te lezen een avontuur! Mooi!

Bellen

Bernd 17-07-2014
Steef, kun je me ff bellen?

15 juli

johan de haan 15-07-2014
zo beleef je nog eens wat,het belangrijkste is dat de radarstelling blijft staan! blijf jullie volgen.ben aangenomen op 2 scholen als lasinstructeur. geniet nu nog van mijn vakantie.

groetjes, johan ( de lasser)
<< 511 | 512 | 513 | 514 | 515 >>